Bedrijfsfotografie

Portretten

De “Klik” voor jouw zaak

1000 woorden in 1 beeld

Als ondernemer ben je fier op je zaak, wat je doet, wat je maakt, hoe je werkt en wil iedereen in geuren en kleuren vertellen waarom je (nog) beter bent dan de concurrentie.

Je hebt een zaak die “gezien mag worden”. Daarom neem ik vooral de tijd om te luisteren en te kijken naar wat je doet en wat je wil laten zien.  

Ik voel aan wat je zaak zo bijzonder maakt en vang dat onzichtbare karakter in elk beeld dat ik schiet. Ik lever kwaliteit aan een betaalbare prijs. Zo wordt “een fotograaf inhuren” niet iets dat je maar één keer doet en kan je vaker je eigen zaak professioneel “in the picture” zetten. 

Wat kan ik voor jouw zaak betekenen?

 

Bedrijfsreportages

Neem je klanten en prospecten mee ‘achter de schermen‘  en toon wat je onderneming bijzonder maakt in een bedrijfsreportage. Ik breng ik het unieke karakter van je zaak in beeld in een reeks karaktervolle foto’s:  Wie het doet, hoe je het maakt en wat je verkoopt 


Ik loop met jullie mee en maak beelden die meer zeggen dan 1000 woorden. Ideaal voor je website, je social media of om “in te kaderenaan de muur. 


Bedrijfsreportage’s 
– Project en event fotografie 
– Behind the scenes’s fotografie 

Portretten

“Op het eerste gezicht ..” het is zo een  uitdrukking waar een hele waarheid achter zit. Vaak ben jij en je personeel dat  “gezicht” van je onderneming. 
In een reeks mooie portretfoto’s laat ik je van je beste kant zien, helemaal hoe jij bent.


Portretfoto’s 
Profielfoto’s voor Media en Website 
Teamfoto’s 

Producten en Collecties

Wat je ook maakt of verkoopt: De kwaliteit van je beelden bepalen de eerste indruk van je klant. 
Ik zet die zaken visueel scherp in de picture en laat zien wat je te bieden hebt. 


Productfotografie voor je Webshop 
Collecties in beeld 
– Content voor Social Media 

Videoproducties

Als het echt moetsprekenmoet het “bewegen“. Video’s en animaties spatten ook echt van het scherm. 
Ik laat het beeld van je onderneming tot leven komen op verschillende manieren. 


– (Foto) Animaties voor Social Media 
– Testimonials 
Productvideo’s 

Hoe gaan we te werk ?

Na de shoot stel ik de fotos  allemaal (in lage resolutie) ter beschikking in een online galerij. Het moeilijkste werk is voor jou: want jij mag gaan kiezen welke je de mooiste vind. Als je je selectie hebt gemaakt krijg je van mij een downloadlink waarlangs je je fotos in kunt downloaden. 

Waar je ook voor gaat, we laten je zaak van haar beste kant zien. 

Nood om iets “vast te pakken” ?  Dan printen we jouw foto’s op doek, plexi, alumium, papier, t-shirts, koffiekoppen, labels of stickers. We maken er op maat wat moois van. 

Zet je zaak in de picture. 

Ga voor beelden waar je van zegt “Dat is het!” en maak een krachtige indruk bij klanten en prospecten. Vang het imago en de kwaliteit van je zaak in een reeks krachtige foto’s en zet je merk visueel op de kaart. 

Prijzen.

Wil je graag meer info? Stuur dan even een mailtje en ik bezorg je een folder met de formules die je kan krijgen. Maar we denken ook graag mee out-of-the-box 🙂

Adres

Sint-Kristoffelstraat 29 3700 Tongeren

Contact

+32 (0) 494 93 21 44

saskia@missmatch.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag

van 9u tot 12u

en van 13u tot 18u

 

Op afspraak