Fotografie voor je zaak

Portret- en reportagefotografie

Het maakt niet uit wat voor zaak je hebt,  jij en je personeel zijn vaak het uithangbord van je onderneming, want klanten zijn op zoek naar een bekend gezicht. En die gezichten wil je goed in beeld brengen.

Ik help ondernemingen om zaakvoerders hun zichzelf, hun zaak in beeld te brengen op een manier die de uitstraling, het imago en de identiteit van onderneming vangt in een sprekende foto. Een foto waarin hun eigenheid blijft doorschijnen. Want iedereen is .. uniek. Dus neem contact op voor een offerte op maat.

Content voor Social Media Campagnes

Online communiceren is enorm belangrijk om je onderneming te laten groeien. Je hebt best een berg te vertellen met je zaak, maar niet altijd de mogelijkheid om het professioneel in beeld te brengen.  Geen probleem: Daar zorg ik voor.

Ik kom ter plaatse om jouw event, collectie, project, klanten of personeel voor de lens te halen zodat jij de knapste plaatjes hebt voor Linkedin, Facebook, Instagram en meer. Neem contact op voor een offerte op maat.

 

Leuke extra’s die je bij mij kan bestellen:

  • Ontwerp voor een kaartje
  • Prints op diverse media
  • Speciale lay-outs social media
  • Bedrukken Gadgets
  • Creatieve specials (Themafotografie, speciale belichting en afwerking).

faq

Veel gestelde vragen

Wat als het slecht weer is als ik mijn buiten shoot heb geboekt? 

Geen probleem, dan wordt de shoot herboekt. Dat is één van de pluspunten van Miss Match, we zijn flexibel en zoeken dan gewoon een nieuwe datum die past voor jullie en voor mij. Daarom wordt de agenda hier niet overboekt, zodat er altijd wel een weg is om jullie leuke snoeten met de kamera te vangen.

Hoe worden de foto’s aangeleverd?

Je krijgt via mail een link naar “Pixieset”. Daar kan jij de foto’s kiezen die je wil, en nadien kan je de gekozen foto’s daar ook downloaden. De grote reeks wordt aangeleverd met watermerk, maar de definitieve foto’s die jij kiest, krijg je zonder watermerk en logo.

Hoe mag ik de foto’s gebruiken? 

Je mag de foto’s die je aangekocht hebt vrij gebruiken op je social media en je website, maar de auteursrechten blijven wel bij mij, jij mag ze dus niet zomaar doorverkopen of gebruiken voor commerciële doeleinden zonder mijn schriftelijke toestemming. Je kan indien gewenst wel de auteursrechten overkopen. Tag jij mij als jij de foto’s op Social Media zet? Dan deel ik je posts en komen we allebei nog beter “in beeld” bij onze klanten.

Hoelang duurt het voor ik mijn foto’s heb?

We proberen die tijd te beperken tot het maximum van één week. Ik wacht zelf ook niet graag te lang 😉 Moet het nog sneller, geef dan zeker een seintje vooraf, dan kan ik hiermee rekening houden.

Is het wel goeie kwaliteit die aangeleverd wordt?

De foto’s worden in hoge resolutie aangeleverd. Moet je een specifiek formaat hebben voor social media, voor druk, website enz. …. deze kan je aanvragen en lever ik je dan graag aan. 

Ga je mijn foto’s zomaar delen op social media en website van Miss Match?

Neen, dat ga ik niet zomaar doen zonder jouw toestemming, al blijft het auteursrecht wel bij mij. Je mag de foto’s dus niet doorverkopen of gebruiken voor commerciële doeleinden zonder mijn schriftelijke toestemming. Wanneer ik ook een beetje mag uitpakken met jouw beelden ga ik je uiteraard taggen en vermelden zodat jij ook meer in de kijker komt.

Ben jij klaar voor een beeldverhaal dat Matched?

Zeg het maar!

Adres

Sint-Kristoffelstraat 29 3700 Tongeren

Contact

+32 (0) 494 93 21 44

saskia@missmatch.be

Openingsuren

Op afspraak, zodat we altijd een gepast moment voor je vinden.