Fotografie voor jou

Een Unieke Fotoshoot

Iedereen is uniek en dus zijn geen twee fotoshoots dezelfde. Wil jij een “One of a kind” portret of een unieke fotoshoot van jezelf, je geliefden, je familie of je kids?

Daar zorg ik voor! Ik zoom in op wat je juist wilt, stel scherp op wie je echt bent en druk af op het juiste moment. Want buitengewone personen verdienen buitengewone foto’s.

Een fotoreportage van jouw bijzonder moment

Er zijn momenten in je leven die je voor eeuwig wil koesteren. Dat kan alleen als je ze op het juiste moment kunt vangen in een unieke foto.

Heb jij een bijzondere gebeurtenis die je voor altijd in beeld wilt hebben? Die leg ik vast. Ik meng me tussen de mensen en ga op zoek naar die spontane momenten die de ziel van het moment bevatten.

Het resultaat? Een fotoreportage waar je nog jaren glimlachend van kunt genieten.

Leuke extra’s die je Ook kan bestellen:

  • Ontwerp voor een kaartje
  • Een fraai Fotoboek
  • Een ‘Stoefboekje’
  • Je foto of ontwerp op een gadget
  • Extra foto’s van je shoot aan een kleine meerprijs.
  • Hippe thema shoots op locatie met een rookmachine, gekleurde lampen en leuke attributen …

faq

Veel gestelde vragen

Wat als het slecht weer is als ik mijn buiten shoot heb geboekt? 

Geen probleem, dan wordt de shoot herboekt. Dat is één van de pluspunten van Miss Match, we zijn flexibel en zoeken dan gewoon een nieuwe datum die past voor jullie en voor mij. Daarom wordt de agenda hier niet overboekt, zodat er altijd wel een weg is om jullie leuke snoeten met de kamera te vangen.

Hoe worden de foto’s aangeleverd?

Je krijgt via mail een link naar “Pixieset”. Daar kan jij de foto’s kiezen die je wil, en nadien kan je de gekozen foto’s daar ook downloaden. Je ziet de hele set voorzien van een watermerk, maar de definitieve foto’s die jij kiest, krijg je zonder watermerk en logo. Die zijn helemaal van jou!

Hoe mag ik de foto’s gebruiken? 

Ja hoor. De foto’s zijn van jou!  Ik geef jou de toestemming om ze te gebruiken op jouw sociale kanalen, maar de auteursrechten blijven wel bij mij, jij mag ze dus niet gebruiken om te verkopen, je kan indien gewenst wel de auteursrechten overkopen. Wat ik wel van je vraag is dat je me even ‘tagged’ in je post of vermeld bij de foto’s die je deelt. 

Hoelang duurt het voor ik mijn foto’s heb?

We proberen die tijd te beperken tot het maximum van één week. Ik wacht zelf ook niet graag te lang 😉 Moet het nog sneller, geef dan zeker een seintje vooraf, dan kan ik hiermee rekening houden.

Is het wel goeie kwaliteit die aangeleverd wordt?

De foto’s worden in hoge resolutie aangeleverd. Moet je een specifiek formaat hebben voor social media, voor druk, of voor je website? Geef even een seintje en ik regel het voor je.

Ga je mijn foto’s ook delen op social media en website van Miss Match?

Neen, Dat ga ik niet zomaar doen zonder jouw schriftelijke toestemming, al blijft het auteursrecht wel bij mij. (Ik zou het zelf ook niet leuk vinden als mijn eigen familiefoto’s ineens op het internet staan). Daarom zie je op mijn website ook maar een select aantal van de shoots die ik doe. Want sommige mensen houden het gewoon graag privé en daar is helemaal niks mis mee.

Ben jij klaar voor een beeldverhaal dat Matched?

Zeg het maar!

Adres

Sint-Kristoffelstraat 29 3700 Tongeren

Contact

+32 (0) 494 93 21 44

saskia@missmatch.be

Openingsuren

Op afspraak, zodat we altijd een gepast moment voor je vinden.