Lifestyle 

 

Het leven zoals het is

“jouw gezin”

 

Jouw gezin “in the wild”. 

Je gezin! Dat is waarschijnlijk je aller kostbaarste bezit. Allemaal verschillende karakters, ieder met zijn of haar eigen trekjes die samen een prachtig geheel vormen. Daar wil je wel eens een foto van!

Maar bij Familiefoto’s denken we vaak aan statige ietwat geforceerde portretten, waar de poses net wat te stijfjes zijn, de glimlach iets te gemaakt is.

Laten we we wat anders proberen: Een “Day in de Life” fotoreportage bij je thuis, met jouw gezin in zijn ‘natuurlijke habitat’. Kortom : Het leven zoals het is. 

Een dag

of gewoon enkele uurtjes

 

Wat is dat nu? 

Een fotoshoot bij je thuis met heel het gezin of gewoon ergens anders, de speeltuin, aan zee, een familiefeestje …. . Iedereen komt voor de lenszoals hij is“. Samen ravotten, prutsen aan hobbies, samen aan de ontbijttafel. Een mooie shoot die de unieke chemie binnen je gezin of familie in beeld brengt. Foto’s waar ieder karakter een plaatsje krijgt en heel de bende samen op de foto kan. Warme beelden van een warm nest.  

Hoe doen we dat?

We bespreken even vooraf waar je leuke foto’s van wil hebben:  Wie maakt allemaal deel uit van je gezin/familie en wat maakt hun bijzonder. We prikken een datum en ik kom langs of ga met jullie mee op pad.  

Geen nood, je moet niet speciaal kuisen of je opdirken, we houden het heel spontaan, gewoon en low-key. Van veraf (met een grote lens) en soms ook van heel dichtbij breng ik jullie in beeld zoals het ‘echt is’. Ik vang die unieke spontane momenten die jullie bijzonder maken. Ieder met zijn eigen trekjes, samen als een warm geheel. 

Daarna mag je zelf de foto’s uitkiezen die jij het mooiste vindt in een digitale galerij. Je kan ze zelf downloaden, maar als je wil maken we er nog wat extra van. Een prachtige canvas voor aan de muur, een fotoboek met de allerleukste foto’s, een koffietas met papa’s hoofd er op of een T-shirt met een familieportret. We maken het even bijzonder als jullie allemaal. 

Ps: op zoek naar het ideale cadeau voor iemand uit je naaste familie? De “Day in the Life” shoot is ook te krijgen als cadeaubon.

Adres

Sint-Kristoffelstraat 29 3700 Tongeren

Contact

+32 (0) 494 93 21 44

saskia@missmatch.be

Openingsuren

Op afspraak, zodat we altijd een gepast moment voor jou vinden.