Special moments

Unieke momenten verdienen unieke beelden

Unieke momenten die je nooit meer gaat vergeten. 

Er zijn momenten in het leven die je voor altijd wil bewaren, wil koesteren, wil delen. Het lente- of communiefeest van je kind of metekind, de lachtende gezichten van je gezin, dat sprekend portret van oma of die geweldige foto van jou en je hond. Dan heb je een fotografe nodig die je snapt, die je op je gemak zet en die afdrukt op precies het juiste moment. Dat ga ik voor je doen. Ik kijk en luister naar wie er voor mijn lens staat en vang het unieke karakter van elke persoon in een sprekende reeks beelden. 

Wie komt er allemaal voor mijn lens?

 

Sprekende Portretfoto’s

Soms kan je de essentie van een persoon vangen in één enkele klik. Daar ga ik voor als jij kiest voor een reeks portretfoto’s van jezelf of je gezin. We duiken stijlvol de studio in of een leuke locatie buiten, en maken foto’s waar je van zegt “Dat is ‘m helemaal!“.

Communie- en Lentefeest

Communie of lentefeest? Het is een dag waarop je kind op zijn/haar mooist is. Dat beeld wil je vangen, bewaren en delen met vrienden familie. In een ontspannen fotoshoot op een originele locatie breng ik jouw kind perfect in beeld. Geen “geforceerde” posts maar spontane en bruisende foto’s in een karaktervolle setting. 

  Jij en je allerliefste (huis)dier

  Je viervoeter is de grootste vriend. Waarom zou die dan niet mee op de foto mogen? We trekken eropuit en schieten een originele fotoshoot met jouen je hond. (of paard, of kameel,  … je mag kiezen). 

  Prijzen

  Prijzen starten vanaf 95 euro incl. BTW. Wil je graag een prijslijst of offerte op maat? Neem dan even contact op en je krijgt de folder in de mailbox 🙂 

   

  Hoe werkt het allemaal? 

  Voor ik de camera boven haal ga ik even goed naar je kijken en luisteren. Ik wil weten wat je wil en zien wat je zo bijzonder maakt.  En dan gaan we aan de slag in een ontspannen shoot op locatie of in de studio schiet ik een hele reeks beelden. Daarna mag jij zelf, in een digitale galerij, uitkiezen welke jij het mooiste vindt. Eén klik later staat al dat moois op je pc.

  Maar misschien wil je het ook echt kunnen ‘vastpakken’.  Dan maken we er nog wat mooiers van in verschillende vormen. Dit bestel je in één klik mee met je foto’s .

  • Prints, Kaders en Canvassen: Hang al dat moois thuis tegen de muur.
  • Fotoboeken: Om leuk mee uit te pakken of zelf eindeloos door te bladeren.
  • Ditjes en datjes: Een koffiekop met de kids, een T-shirt met je hond. Ik print het voor jou op alles wat los of vastzit. 

  Het ideale cadeau voor wie alles al heeft. 

  Je kent ze wel, mensen die alles al hebben. Iemand waarvan je uren in je haar ligt te krabben wanneer je hun verjaardagscadeau moet uitzoeken. Waarom doe je ze geen fotoshoot cadeau? Want wat voor jezelf kan .. kan ook voor een ander. Een stuk origineler dan de zoveelste Bongo-bon en het ideale cadeau om mee uit te pakken. 

   Zo leggen we samen de momenten vast die echt belangrijk zijn. Het leven is vluchtig, maar een sprekende foto? Die is voor altijd. 

  Adres

  Sint-Kristoffelstraat 29 3700 Tongeren

  Contact

  +32 (0) 494 93 21 44

  saskia@missmatch.be

  Openingsuren

  Op afspraak, zodat we altijd een gepast moment voor jou vinden.