Selecteer een pagina

Op zoek naar een “Match”?

Eens kijken wat ik voor je kan doen.

Miss Match voor jou

Fotoshoots, Reportages en Uitnodigingen

Een unieke fotoshoot

Iedereen is uniek en daarom zijn er geen twee fotoshoots dezelfde. Wil jij een uniek portret of fotoshoot van jezelf, je geliefden, je familie of je kids?

Daar zorg ik voor. Ik zoom in op wat je juist wil, stel scherp op wie je echt bent en druk af op het juiste moment. Want unieke personen verdienen unieke foto’s.

Een fotoreportage van jouw bijzonder moment

Er zijn momenten in je leven die je voor altijd wil koesteren. Dat kan ALS je ze op het juiste moment kunt vangen in een unieke foto. Heb jij een bijzondere gebeurtenis die je voor altijd in beeld wil hebben? Dan leg ik die vast.

Ik meng me tussen de mensen en ga op zoek naar die spontane momenten die de ziel van het moment bevatten.

Het resultaat? Een fotoreportage waar je nog jaren glimlachend van kunt genieten.

Originele en eigenzinnige uitnodigingen

Soms heb je iets heel ergs bijzonder te vertellen: Een geboorte, Huwelijk, Jubileum of het feit dat je voor altijd op Mars gaat wonen.

Dat schrijf je niet zo maar in een mailtje of op een kladje, daar heb je een heel bijzonder kaartje voor nodig.

Ik zorg daarvoor. Ik maak een uniek ontwerp helemaal voor jou en jouw event. Een klein kunstwerkje voor een bijzondere gebeurtenis.

Miss Match voor je onderneming

Fotoshoots, Grafisch werk en Webdesign

Portret- en reportagefotografie

Het maakt niet uit wat voor zaak je hebt,  jij en je personeel zijn vaak het uithangbord van je onderneming, want klanten zijn op zoek naar een bekend gezicht. En die gezichten wil je goed in beeld brengen.

Ik help ondernemingen om zaakvoerders en hun personeel in beeld te brengen op een manier die de uitstraling, het imago en de identiteit van onderneming in beeld brengt. Maar ik zorg er ook voor dat hun eigenheid blijft doorschijnen in elke shot. Want iedereen is .. uniek. Neem contact op voor een offerte op maat.

Content voor Social Media Campagnes

Online communiceren is enorm belangrijk om je onderneming te laten groeien. Je hebt best een berg te vertellen met je zaak, maar niet altijd de mogelijkheid om het professioneel in beeld te brengen.  Geen probleem: Daar zorg ik voor.

Ik kom ter plaatse om jouw event, collectie, project, klanten of personeel voor de lens te halen zodat jij de knapste plaatjes hebt voor Linkedin, Facebook, Instagram en meer. Neem contact op voor een offerte op maat.

Klik Hier om de speciale “Content as a service” formules te weten te komen.

Webdesign

Er is niets zo moeilijk als een “eenvoudige website”. Zo lijkt het althans. Offertes zijn mega technisch, webmasters begrijpen je niet en het eindresultaat is soms ver boven je budget.

Daar help ik je graag bij. Ik breng je onderneming online juist in beeld in een eenvoudige en stijlvolle website met knappe foto’s en heldere pagina’s waar je klanten met alle gemak de informatie vinden die ze nodig hebben.  Dat allemaal binnen jouw budget.

Achteraf kan je zelf makkelijk content aanpassen zodat de site meegroeit met je onderneming. Geen tijd voor? Dan doe ik dat gewoon voor je. Een knappe stek online! Daar teken ik voor.

Miss Match voor je Brein

Workshops en Trainingen

Workshop Smartphone Fotografie

De krachtigste camera? Die zit in je achterzak! Onze smartphone is het ideale middel om de mooiste momenten voor altijd te bewaren. Maar hoe haal je het maximum uit zo een toestel.

Tijdens een leuke interactieve workshop toon ik jou hoe je het uiterste uit je Smartphonecamera kunt halen. Voor je het weet schiet jij de knapste selfies, de leukste familieshots en de grappigste panorama’s van heel de familie.

Interesse? Check onze Facebook Kalender wanneer de volgende sessie doorgaat.

Workshop Digitale Fotobewerking op je Ipad

Je Tablet is voor veel meer te gebruiken dan enkel maar Netflix kijken. Je kan hem met de juiste apps omtoveren tot een echte fotobewerkingsstudio. Tijdens deze workshop toon ik je hoe je foto’s van je smartphone of je camera kunt bewerken als een pro. Spelen met licht en schaduw, filters toepassen, kleuren mengen … in no-time springt je foto ertussenuit alsof hij door een PRO genomen is.  Who needs Photoshop als je het allemaal kan op je Tablet.

Kijk op onze Facebook Kalender wanneer de volgende sessie doorgaat.

Wil jij je woorden ook in beeld?

Adres

Sint-Kristoffelstraat 29 3700 Tongeren

Contact

+32 (0) 494 93 21 44

saskia@missmatch.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag

van 9u tot 12u

en van 13u tot 18u

 

Op afspraak