Workshops voor iedereen

Alles voor digitale storytelling

Het leven zit vol mooie momenten die je voor altijd wil vasthouden. Prachtige plaatjes van unieke momenten met je gezin, je familie en vrienden of gewoon in je eentje. Maar er loopt geen 24 uur per dag een professionele fotograaf achter je aan. (Allé, moest je dat willen, je kan me altijd inhuren 😉 )  Gelukkig kan je ook zelf prachtige beelden maken en bewerken met een je smartphone, tablet of  pc.   

Maak mooiere beelden

Miss Match helpt!

In een reeks van diverse workshops leer ik je (in kleine groepjes) hoe je zelf de knapste beelden kan maken en bewerken. Geen duur materiaal nodig, we doen het met wat je bij je hebt (in veel gevallen, je Smartphone).

Hoe breng je dingen in beeld, hoe speel je met licht en schaduw en op welk moment druk je af. Daarna leer je hoe je met eenvoudige programma’s en apps die foto’s (en video’s) naar het next level kunt brengen en er echt een pro-look aan kan geven. Klaar om ze de delen met de wereld? Dan vertel ik je ook nog even hoe je het perfect online kan zetten op Social Media. 

Heb JIJ dat gemaakt ? 

Yep, dat ga je na een workshop wel eens te horen krijgen. Want je foto’s gaan echt het “Whaw” effect hebben. (En met kop en schouders boven die van vrienden en familie uitsteken). Jij wordt die favoriete opa/oma/tante/nonkel/mama/pappa/vriend/vriendin die de knapste foto’s maakt  met de smartphone. Klaar om de mooie dingen in het leven zelf vast te leggen? Klik snel op mijn aanbod. 

Oh ja:  

– Liever in je eentje? Dat kan ook. De workshop wordt dan volledig op jouw tempo gegeven. Mail me even 🙂 

– Ondernemer? Kijk snel op de “leren” pagina van broer-bedrijf BrainRangers voor onze workshops voor zakelijke fotografie, videografie en online communicatie. 

Psssst … We werken momenteel nog even aan de nieuwe agenda voor de workshops die we in groep gaan geven. Hou Instagram en Facebook in de gaten voor de data 🙂 

Adres

Sint-Kristoffelstraat 29 3700 Tongeren

Contact

+32 (0) 494 93 21 44

saskia@missmatch.be

Openingsuren

Op afspraak, zodat we altijd een gepast moment voor jou vinden.